Skip to content

25 maj 2023

Humor

Välkommen till All Things Live-familjen Pontus!

Pontus är en multientertainer inom musik, humor och skådespel. Med karaktärer som till exempel Mehmet, Roffe och LOV1 blev han snabbt ett känt namn inom den svenska humorsfären.

Bandet LOV1 startades som en parodi på HOV1 men fick snabbt stora framgångar att själva bli ett seriöst band med över 88 miljoner streams och utsålda turnéer landet över. Bland topplåtarna finns “Bästis Festis” som nådde fjärdeplatsen på Topp 50, “Sexcigg” som nådde sjätteplatsen. Albumet “Profeterna på Balkongen” nådde en imponerande niondeplats på Topp 50. Sommaren 2023 beger sig bandet ut på ännu en maxad sommarturné. Pontus har även gjort musik på egen hand i sin karaktär Mehmet där han bland annat gjorde hitlåten “Göre före Money” som nådde plats 20.

Pontus har en unik talang att kunna göra olika karaktärer. Hans kanaler på YouTube och Instagram är några av de snabbast växande med 128 tusen följare på YouTubekanalen Fiveish och 182 tusen följare på Instagramkontot Karaktärer. Videon “Göre före Money” blev den 3e största videon på YouTube i Sverige år 2019.

Pontus har även medverkat i två säsonger av SVT:s program Streams med Lilla Al Fadji, där han både skrev manus och skådespelade.

Det är med stor gläjde vi välkomnar Pontus till All Things Live-familjen!

Mer nyheter

30 maj 2023

Rollspelsklubben tackar för sig med en sista (mega)show på Cirkus i höst

Efter Rollspelsklubbens tvåhundra äventyr har det blivit dags för Isak Jansson att fokusera på nya projekt och låta podden vila. Därför bjuder han in till ett sista äventyr – ett f...
Läs mer
29 maj 2023

Succén “Flippa inte här” med Filip Dikmen åker ut på turné

Under våren sa Filip Dikmen hejdå till YouTube och bjöd in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm. Föreställningen “Flippa inte här” blev en total succé ...
Läs mer
25 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Pontus!

Pontus är en multientertainer inom musik, humor och skådespel. Med karaktärer som till exempel Mehmet, Roffe och LOV1 blev han snabbt ett känt namn inom den svenska humorsfären.
Läs mer
24 maj 2023

“Christmas Time Has Come Again” – Weeping Willows och Lisa Nilsson på turné igen julen 2023

Förra året sjöng Weeping Willows och Lisa Nilsson in julen tillsammans på en storslagen julturné med stråkar och blås. Nu står det klart att magin fortsätter i år – Weeping Willows...
Läs mer
22 maj 2023

Måndagsvibe gör premiär på scen – bjuder in till en enda liveshow på Cirkus i höst

Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin från succépodden ”Måndagsvibe” bjuder in till liveshow den 23 september på Stora Cirkus i höst!
Läs mer
16 maj 2023

Eric Gadd spelar på Mosebacketerrassen 16 september

Sveriges soulkung Eric Gadd är aktuell med nytt album “Vykort från 2000-talet" och firar detta med en magisk kväll på Mosebacketerassen!
Läs mer
15 maj 2023

Sverigeturné för succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind och Co”

Succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind & Co” har spelats för utsålda hus sedan premiären och i höst väntar en turné över hela Sverige för Kalle och hans gäster. Förestä...
Läs mer
11 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Little Lies!

Mikael Nordgren och Anna Maria Espinosa har tillsammans skapat Little Lies – ett hjärteprojekt som fått ligga och gro och bida sin tid med flera låtar som levt med dem båda länge, ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.