Skip to content

BOKA ARTISTER & LIVEUNDERHÅLLNING HOS OSS

Varje år genomför vi flera hundra företagsevenemang, och hjälper ett 50-tal företag och organisationer med att ta fram exklusiva & skräddarsydda upplägg i allt från trovärdiga varumärkessamarbeten till projektledning av större evenemang.

För företagsbokning av några av våra artister,  vänligen kontakta bokning@allthingslive.se, eller använd bokningsformuläret längst ner på sidan.

LIVEUNDERHÅLLNING TILL DITT EVENEMANG 

Det är något speciellt med att se talanger uttrycka sig i ord, form och musik. Vi representerar stolt ett 80-tal av Sveriges främsta artister och underhållare, och oavsett om du vill boka en artist, konferencier eller föreläsare till allt mellan företagsevenemang och privata tillställningar – så har vi något som passar. 

AMBASSADÖRSKAP & INFLUENCER MARKETING 

Vi har stor erfarenhet av influencer marketing och att hitta rätt ambassadör till rätt sammanhang. Vi tar hand om hela processen från urval, avtal, aktivitetsplan, genomförande, och utvärdering – och hanterar även förfrågningar som gäller de artister vi arbetar med. 

Vår utgångsidé är alltid att vi strävar efter trovärdiga, relevanta och långsiktiga samarbeten med företag vars produkt/tjänst matchar artisten, dess karriär & plan för sitt personliga varumärke. Ett ambassadörskap fungerar som bäst när kopplingen känns naturlig och relevant. 

FÖRETAGSSAMARBETEN 

Oavsett om du vill göra ett samarbete eller en kampanj med en enskild artist – kopplat till en turné eller produktion – eller med All Things Live som företag, så har vi både idéer och möjligheter att skapa spännande och effektiva koncept.    

BILJETTRÄTTIGHETER 

Biljetter till slutsålda evenemang? Alltid tillgång till de bästa platserna? Möjlighet att köpa biljetter innan biljettsläppet? Låt oss tillföra värde till ert lojalitetsprogram med exklusiv tillgång till fantastiska evenemang över hela landet. 

Våra artister

Booking Form All Things Live

Boka artist

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2