Skip to content

Inga evenemang

Lisa Nilsson och Mattias Torell bjuder in till två kvällar på Södra Teatern

Efter tre år tillsammans på turné med duokonserten “I nöd och lust” är det äntligen dags för Lisa Nilsson och Mattias Torell att bjuda in till fantastiska septemberkvällar på Södra Teatern i Stockholm. 

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.

Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell har skrivit låtar ihop, spelat in skivor och turnerat tillsammans i otaliga sammanhang sedan 1992. Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till visan, soulmusiken, brasilianska rytmer och jazzen. Berättandet, humorn och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.

I deras duokonsert “I nöd och lust” är det dagsformen som sätter agendan när låtlistan ska väljas – ingen kväll är den andra lik. Den 19 och 20 september blir det en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen varvat med Lisas berömda mellansnack och monologer. Varmt välkommen!

RECENSIONER

Med ”I nöd och lust” serverar duon en avskalad men samtidigt elegant och jordnära konsertupplevelse. Lisa Nilsson bevisar att hon är ju såklart så mycket mer än bara ”Himlen runt hörnet”. Hon är en stor artist, med en fantastisk röst och en enorm värme att dela med sig av. Lisa Nilsson berörde Uddevallapubliken med stor röst och enorm värme.

Bohusläningen