Skip to content
Uno Svenningsson

Musik

Evenemang

Om Uno Svenningsson

Under 2022 släppte Uno Svenningson låten “Stannar”, som han tillägnade sitt första barnbarn Mila, tidigare samma år släppte han även singeln “Bara få höra din röst” en duett med Per Gessle som han även skrev den tillsammans med. I februari släppte han sin nya singel “Jag vill vara förälskad”.

”Jag vill vara förälskad” heter min nya singel som jag skrivit tillsammans med Mark Bihli. Det började med en vissling och slutade i en känsla av att vara förälskad. Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör, /Uno”

Utöver ny musik väntar en sommarturné tillsammans med Gyllene Tider som har premiär 7 juli i Halmstad. Turnén besöker 17 platser i Sommarsverige, bland andra Stockholms Stadion, Ullevi i Göteborg och anrika Dalhalla i Rättvik. Den 12 augusti blir de också solopremiär för Uno då han ger en första spelning i Norge, Fredrikstad på FMV Vest.

Om Uno Svenningsson

Uno Svenningsson har en lång och framgångsrik karriär både som soloartist och i bandet Fredá. Unos solokarriär påbörjades 1994 och genom åren har det blivit hela åtta album. 2017 medverkade han i ”Så mycket bättre” på TV4 och det medförde ett stort genomslag hos den breda publiken. Under våren och sommaren 2021 turnerade Uno runtom i Sverige och han släppte även låten ”Fickor fulla av sand”. Förutom att släppa ny musik 2022 turnerade han runt om i hela Sverige. 2024 planeras att firas stort då Uno firar 30 år som soloartist!

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Uno Svenningsson. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Uno Svenningsson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2