Skip to content
Petter
Petter

Konferencier/moderator

Musik

Petter intar sommarscenen 2024 med fullt band, DJ Sleepy och Eye N’ I

Med en imponerande karriär som sträcker sig över årtionden och en rad framgångsrika album, är det återigen dags för Sveriges älskade artist och rappare att ge sig ut på vägarna och bjuda på oförglömliga kvällar runtom i landet – denna gång på sommarturné med fullt band, DJ Sleepy och Eye N’ I!

– Det ska bli väldigt kul att åka ut på en riktig sommarturné igen, det var ett tag sen. Jag har valt att åka ut med full sättning dvs hela bandet inklusive DJ Sleepy och Eye-N-I, hälsar Petter.

Om Petter

Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 har Petter – utöver att fortsätta leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. Han har släppt 16 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt.

I augusti 2023 fyllde Petter 25 år som artist och firade det med fyra storslagna kvällar på Mosebacketerrassen tillsammans med otroliga gästartister. Just nu är Petter i studion och jobbar med ny musik som ska släppas under året, och i sommar beger han sig ut på en efterlängtad turné med fullt band och ikonerna DJ Sleepy och Eye N’ I.

Petter

Petter

Årets talare

Under flera år har Petter åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag – han har blivit utsedd till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med Begriplighetspriset för sin bok “16 rader” som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter.

Föreläsning: “Artisten, varumärket och entreprenören”

Med sina 16 album, otalet hits, stark entreprenörskänsla och finurlig marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottslåten “Vinden har vänt” år ’98. Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Föreläsning: “Så blev jag artist”

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Petter. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Petter

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2