Skip to content
Magnus Carlson

Musik

Kommande konserter

Magnus Carlson, född 3 augusti 1968 i Stockholm, är en svensk sångare och låtskrivare känd för den magiska rösten i gruppen Weeping Willows. Förutom att ha gett ut många album med Weeping Willows har Magnus själv gett ut ett flertal soloskivor – både på svenska och engelska inom olika genrer som soul, pop och jazz.

Magnus Carlson gjorde succé med “Den långa vägen hem” år 2017 – albumet rosades i media och gick rakt in på topplistans förstaplats. Därefter följde en utsåld klubbturné och en omfattande sommarturné runtom i landet. Nu har Magnus, efter noggrant övervägande och letande efter de rätta musikerna hittat det han sökt för sitt nya projekt – hösten 2023 släpps ny musik och Magnus beger sig ut på Sverigeturné med Jesper Lindell och hans band.

– Det är soul, country och soulig country på svenska. Välbekant men ändå exotiskt. Det är Brunnsvik, Tennessee. Eller Memphis, Dalarna. Albumet kommer ut i höst och då åker vi äntligen ut på turné hela gänget. Det kommer att bli så roligt och bra, hälsar Magnus Carlson.

Magnus Carlson

Magnus Carlson

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Magnus Carlson. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Magnus Carlson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2