Skip to content
Helen Sjöholm

Musik

Inga evenemang

Om Helen Sjöholm

Helen Sjöholm fick sitt stora genombrott som Kristina i musikalen Kristina från Duvemåla 1995. Under 25 år av framgångar och intagit positionen som en av Sveriges mest älskade scenpersonligheter. Trots det tog det ända fram till 2020 för Helen att släppa ett eget soloalbum med nyskrivet material,  “En ny tid” som älskades av fansen och hösten 2022 släppte Helen, tillsammans med  artisten Anna Stadling, julalbumet “Snö & marschaller” och begav sig ut på en hyllad och omfamnad julturné. Hösten 2023 och våren 2024 medverkar Helen Sjöholm i musikalen Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm.

Mer om Helen Sjöholm

Helen Sjöholm fick sitt stora genombrott som Kristina i musikalen Kristina från Duvemåla 1995. Under sin karriär har hon bland annat belönats med det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken två gånger, hon har tilldelats Thalia-statyetten för sin roll som Kristina och 2018 tilldelades hon den kungliga medaljen ”Litteris et Artibus” för framstående konstnärliga insatser som sångerska och skådespelerska.

Helen

Sjöholm

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Helen Sjöholm. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Pernilla Thagaard
pernilla.thagaard@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Helen Sjöholm

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2