Helen Sjöholm

Musik

Om Helen Sjöholm


Under 25 år av framgångar på scen och skiva, samt i TV och i radio, har Helen aldrig gjort ett soloalbum med nyskrivet material. Den 25 september 2020 släpptes det efterlängtade albumet “En ny tid” som hyllades i media och älskades av fansen. 

Helen Sjöholm fick sitt stora genombrott som Kristina i musikalen Kristina från Duvemåla 1995. Under sin karriär har hon bland annat belönats med det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken två gånger, hon har tilldelats Thalia-statyetten för sin roll som Kristina och 2018 tilldelades hon den kungliga medaljen ”Litteris et Artibus” för framstående konstnärliga insatser som sångerska och skådespelerska. I höstas släppte hon sitt första soloalbum och medverkade även i TV-succén Så mycket bättre.

Helen Sjöholm

Helen Sjöholm

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Helen Sjöholm. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Helen Sjöholm

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2