Skip to content

22 mars 2023

Humor

Välkommen till All Things Live-familjen Melody Farshin!

Melody Farshin är en viktig och färgstark komiker vars standup gör skillnad. Hon vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten, där hon själv kommer ifrån. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

Melody har jobbat med humor och standup sen debuten i januari 2008 – hon har uppträtt på stora scener och events som exempelvis Bråvalla, Almedalen, svenska FN-förbundet samt andra scener som Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club m. fler. Under 2022 kunde vi se Melody i SVT:s program “IFS – invandrare för svenskar”.

Melody är även en fantastisk och stark föreläsare och författare med sina hjärtefrågor kring rättvisa, miljonprogram, det kreativa skapandet och skrivandet. Hon har släppt en trilogi med böckerna Mizeria (som sattes upp som pjäs på Stockholms Stadsteater), Lowkey och 100K.

Hösten 2021 var det premiär för hennes första soloshow Tre Streck på Stockholms Stadsteaters scen i Husby. Den visades även på andra av Stadsteaterns scener för att sedan gå ut på turné med Riksteatern.

Melody kan bokas som standupkomiker, föreläsare, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, för författarsamtal och övrig medverkan i film, tv och radio. Det är med stor glädje vi välkomnar Melody till All Things Live-familjen!

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.