Skip to content

22 mars 2023

Humor

Välkommen till All Things Live-familjen Melody Farshin!

Melody Farshin är en viktig och färgstark komiker vars standup gör skillnad. Hon vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten, där hon själv kommer ifrån. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

Melody har jobbat med humor och standup sen debuten i januari 2008 – hon har uppträtt på stora scener och events som exempelvis Bråvalla, Almedalen, svenska FN-förbundet samt andra scener som Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club m. fler. Under 2022 kunde vi se Melody i SVT:s program “IFS – invandrare för svenskar”.

Melody är även en fantastisk och stark föreläsare och författare med sina hjärtefrågor kring rättvisa, miljonprogram, det kreativa skapandet och skrivandet. Hon har släppt en trilogi med böckerna Mizeria (som sattes upp som pjäs på Stockholms Stadsteater), Lowkey och 100K.

Hösten 2021 var det premiär för hennes första soloshow Tre Streck på Stockholms Stadsteaters scen i Husby. Den visades även på andra av Stadsteaterns scener för att sedan gå ut på turné med Riksteatern.

Melody kan bokas som standupkomiker, föreläsare, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, för författarsamtal och övrig medverkan i film, tv och radio. Det är med stor glädje vi välkomnar Melody till All Things Live-familjen!

Mer nyheter

29 maj 2023

Succén “Flippa inte här” med Filip Dikmen åker ut på turné

Under våren sa Filip Dikmen hejdå till YouTube och bjöd in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm. Föreställningen “Flippa inte här” blev en total succé ...
Läs mer
25 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Pontus!

Pontus är en multientertainer inom musik, humor och skådespel. Med karaktärer som till exempel Mehmet, Roffe och LOV1 blev han snabbt ett känt namn inom den svenska humorsfären.
Läs mer
24 maj 2023

“Christmas Time Has Come Again” – Weeping Willows och Lisa Nilsson på turné igen julen 2023

Förra året sjöng Weeping Willows och Lisa Nilsson in julen tillsammans på en storslagen julturné med stråkar och blås. Nu står det klart att magin fortsätter i år – Weeping Willows...
Läs mer
22 maj 2023

Måndagsvibe gör premiär på scen – bjuder in till en enda liveshow på Cirkus i höst

Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin från succépodden ”Måndagsvibe” bjuder in till liveshow den 23 september på Stora Cirkus i höst!
Läs mer
16 maj 2023

Eric Gadd spelar på Mosebacketerrassen 16 september

Sveriges soulkung Eric Gadd är aktuell med nytt album “Vykort från 2000-talet" och firar detta med en magisk kväll på Mosebacketerassen!
Läs mer
15 maj 2023

Sverigeturné för succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind och Co”

Succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind & Co” har spelats för utsålda hus sedan premiären och i höst väntar en turné över hela Sverige för Kalle och hans gäster. Förestä...
Läs mer
11 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Little Lies!

Mikael Nordgren och Anna Maria Espinosa har tillsammans skapat Little Lies – ett hjärteprojekt som fått ligga och gro och bida sin tid med flera låtar som levt med dem båda länge, ...
Läs mer
5 maj 2023

Andreas Weise släpper nytt album och beger sig ut på turné

Andreas Weise har under lång tid förtrollat publiken med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. Förra veckan släppte han albumet “The Circle” och nu står det klart at...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.