Skip to content

25 mars 2024

Konsert

Uno Svenningsson intar Blå Portens scen för första gången någonsin

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson fortsätter att sprida glädje och musikalisk magi med sitt jubileumsår som artist. För första gången någonsin kommer han att inta Blå Portens charmiga innergård med två exklusiva spelningar – det blir en helt unik upplevelse den 16 och 17 augusti på Djurgården i Stockholm.

Med över fyra årtionden av enastående karriär bakom sig, är Uno Svenningsson inte bara en artist utan en ikon inom den svenska musikvärlden. I år firar han sitt musikaliska arv med en jubileumsturné som hade premiär den 7:e mars på Stora Teatern i Göteborg. Turnén fortsätter nu vidare under våren och sommaren att bjuda på en förtrollande kombination av nya musikaliska pärlor och tidlösa favoriter – som redan fått kritiker och publik att jubla.

I augusti landar firandet på historiska Blå Porten i Stockholm – vilket blir den första spelningen någonsin på denna ikoniska plats.

-Det ska bli fantastiskt att få komma till Djurgården och anrika Blå Porten i sommar med mitt band! Extra kul att få inleda en ny era, då det är första gången som det görs en spelning på Blå Porten! Vi ses där, hälsar Uno Svenningsson.

Biljetter hittar du på Uno Svenningssons artistsida

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.