Skip to content

5 apr 2024

Festival

SkiStar utökar samarbetet med All Things Live – lanserar ny avslutningshelg i Hemsedal

I samarbete med All Things Live lanserar SkiStar skid- och musikfestivalen Hemsedal Snowfest 25–28 april. Kombinationen av härligt skidåkande, bra musikupplevelser och poolrace är ett perfekt sätt att avsluta en fantastisk vintersäsong – i det som många kallar för “Skandinaviska Alperna”.

April är här och i Hemsedal pågår skidsäsongen hela vägen till 1 maj. Hemsedal Snowfest äger rum under den sista öppningshelgen och det blir konserter på flera scener i området. Lineupen inkluderar artister som Julie Bergan, OnklP, Kari Bremnes, Luke Elliot, Simen Steinklev, Glimmer, Ravi och SKAAR!

Som traditionen bjuder kommer det att finnas en stor scen utanför Skistua. Dessutom blir det konserter på både Skigaarden och Stavkroa, där bland annat Matoma spelar på lördag.

Vi är väldigt glada för samarbetet med All Things Live, som säkerställer att vi har bra artister och en fantastisk inramning runt avslutningshelgen, säger Andreas Smith Erichsen, destinationschef på SkiStar Hemsedal och fortsätter:

Vi är strålande nöjda med vintern hittills och ser fram emot en fantastisk avslutning på säsongen. Kombinationen av bra skidåkande, fint väder och bra underhållning är något vi uppskattar, och vi vet att våra gäster också gör det. Hemsedal Snowfest kommer att bli en fantastisk avslutning på en mycket bra säsong.

Konserterna ingår i SkiPasset, förutom på Stavkroa där det säljs egna biljetter. Läs mer på snowfest.no

 

 

Mer nyheter

20 maj 2024

Parham ansluter till All Things Live och firar 10-årsjubileum av debutalbumet “Pojk” med stor konsert på Fållan

Äntligen kan vi avslöja en drös nyheter om Parham, som numera är en del av All Things Live och tillbaka hos Playground Music som skivbolag. Den 1 november firar han 10-årsjubileet...
Läs mer
9 maj 2024

Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin nya hyllade standup “Dead Inside”

Läs mer
30 apr 2024

Evergrey tillkännager höstturné i Skandinavien med sitt nya album “Theories of Emptiness”

Efter mer än 30 år av att forma historien för progressiv metal är Evergrey äntligen tillbaka – de släpper sitt 14:e album "Theories of Emptiness" och annonserar en höstturné 2024!
Läs mer
30 apr 2024

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström på avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Efter sju år är det dags för podden “Frågar åt en kompis” att gå i graven, men inte utan en oförglömlig avskedsturné! Missa inte när Kristina "Keyyo" Petrushina och Hampus Hedström...
Läs mer
26 apr 2024

En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester

En efterlängtad återkomst av Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Cirkus i Stockholm tisdag den 11 juni. Det är fem år sedan BAO senast bjöd upp till d...
Läs mer
24 apr 2024

Magnus Carlson och The Moon Ray Quintet till Fasching

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka! Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasch...
Läs mer
22 apr 2024

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.
Läs mer
17 apr 2024

Weeping Willows återvänder till Dalhalla – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana

Weeping Willows förtrollade publiken på Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen f...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.