Skip to content

30 maj 2023

Humor

Rollspelsklubben tackar för sig med en sista (mega)show på Cirkus i höst

Efter Rollspelsklubbens tvåhundra äventyr har det blivit dags för Isak Jansson att fokusera på nya projekt och låta podden vila. Därför bjuder han in till ett sista äventyr – ett fantasy-rollspel inför publik som aldrig varit mäktigare! Välkommen till fyra timmar rollspel på Cirkus i Stockholm den 7 oktober. Självklart med en hemlig (och helt otrolig) lineup.

Sedan starten 2017 har podcasten Rollspelsklubben levererat tramsig fantasy. Sveriges humorelit har blivit spelledda av Isak Jansson. Totalt tvåhundra äventyr av spelet Drakar och Demoner, tusentals timmar och massvis med lyssnare. Men allting har ett slut och nu är det dags för en sista show och ett sista farväl – där karaktärer ska dö! Äventyret som heter Death Ray går ut på att forna hjältar gästspelar sina sista stunder i livet. En hyllning till fansen och spelarna. Ett sista farväl.

– Den första livekvällen var på Scalateaterns källare. Vi sålde 120 biljetter. Nu tiodubblar vi den mängden på Cirkus och jag får nypa mig i armen av förundran över publikens kärlek till podden och den massiva värld vi har byggt upp. Det kommer bli roligt men även lite känslosamt att lämna något som har varit en sån stor del av mitt liv under så lång tid. Men världen som vi har byggt måste nollställas om det ska gå att fortsätta och då tänker jag det är rätt tillfälle att gå vidare, säger Isak Jansson och avslutar:

– Petter Bristav har från dag ett sagt att Rollspelsklubben har de bästa fansen. Jag håller verkligen med! Det är en skön samling galningar, en hemlig familj. Tack för den här tiden! Vi ses på Cirkus!

Om Rollspelsklubben:

Rollspel är en interaktiv saga. Spelarna styr sina rollfigurer genom berättelsen och en spelledare beskriver scenerna och bifigurerna agerar. Tärningar avgör huruvida spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar. Det är improvisation. Det finns inget mål, det är berättelsen som är det centrala. En berättelse som alla runt bordet berättar gemensamt.

Podcasten Rollspelsklubben startades av komikern Isak Jansson 2017. I den spelar komiker rollspel. Det blir alltså tramsigt och flamsigt och sällan helt rumsrent.

Mer nyheter

3 juli 2024

TV-SUCCÉ. Svenske Oscar Stembridge gjorde succé i America’s Got Talent inatt – och går vidare i tävlingen

Oscar Stembridge är en av de mest spännande unga talanger som kommit fram i Sverige på flera år. En mångsidig musiker som spelar piano, bas, trummor och som har ett karaktäristiskt...
Läs mer
19 juni 2024

Infinity Song till Hus 7, Stockholm den 29 oktober 2024

Läs mer
16 juni 2024

Mero till Fållan i Stockholm den 12 februari 2025

Den tysk-turkiske rapparen Mero kommer till Fållan i Stockholm den 12 februari 2025 som en del av sin omfattande Europa-turné. Mero har snabbt etablerat sig som en av Europas mest ...
Läs mer
14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.