Skip to content

13 okt 2023

Konsert

Oscar Zia annonserar vårturné 2024 – The Heartbreak Tour

Oscar Zia

Autopilot, Vem bryr sig, Golvet i hallen, Tiotusen – hitsen från Oscar Zia har haglat in under året och mer ska det bli. Idag släppte han albumet Heartbreakmiljonär och nu står det klart att Oscar beger sig ut på vårturné 2024 med The Heartbreak Tour. Biljetter ute nu!

Oscar Zia – hela Sveriges entertainer – intog popscenen i ung ålder och har visat upp en otrolig musikalisk bredd. Hans musik har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener. Multitalangen sitter inne på ett häpnadsväckande CV och har, utöver musiken, de senaste åren även axlat stora ärofulla programledaruppdrag.

Under 2023 har Oscars musikkarriär stått i fokus fullt ut – han har släppt singeln ”Autopilot”, sommarsmashen ”Vem bryr sig” och den vackra “Golvet i hallen” från SVT:s program Songland.

Nu startar en händelserik höst för Oscar. Den 1 september släppte han singeln ”Tiotusen” – en låt om exploderande känslor och om viljan att göra allt för en person, eller ge allt för en kväll. Den 6 oktober släpptes låten “Kan något fint få hända” tillsammans med Clara Klingenström och idag det efterlängtade albumet Heartbreakmiljonär. Nu står det även klart att han beger sig ut på vårturné med The Heartbreak Tour.

– Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.

Turnéplan
14/3 – Uppsala, Katalin
15/3 – Stockholm, Kollektivet Livet
20/3 – Göteborg, Pustervik
21/3 – Jönköping, Hush Hush Club
22/3 – Malmö, Kuben Malmö Live
23/3 – Tranås, Plan B

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.