Skip to content

24 apr 2024

Konsert

Magnus Carlson och The Moon Ray Quintet till Fasching

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka!

Det var 2008 som historien tog sin början – född ur en idé om ett jazzalbum för EMI/Blue Note. Magnus Carlson tog kontakt med Goran Kajfeš och samlade ett enastående band bestående av Goran på trumpet, Per Ruskträsk Johansson på saxofon och flöjt, Lars Skoglund på trummor, Carl Bagge på piano, Peter Forss på bas och Mattias Ståhl på vibrafon.

Deras debutalbum, som i huvudsak bestod av musik utanför den klassiska jazzstandardrepertoaren – alltifrån The Zombies till Rodriguez – blev snabbt hyllat och följdes upp av en turné och ännu ett album “Echoes”. Nu står de äntligen redo att tillsammans möta publiken igen.

  • Vi hade väldigt roligt och spelade en hel del fram till 2013 då våra andra band och projekt helt tog överhanden. Under årens lopp har vi pratat om att återuppstå någon gång – och nu är det äntligen dags, säger Magnus Carlson.
  • Att spela låtar från vitt skilda håll som vi alla tycker om och lyssnat på, i hyfsat klassiskt jazz-snitt med bästa bandet och Magnus unika röst, kändes lustfyllt och naturligt varje sekund. Ska bli så kul att väcka liv i det här igen, säger Goran Kajfeš.

Förutom låtar från tidigare album kommer de även att bjuda på nyskrivet material. Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasching 22 och 23 november. Biljetter finns ute nu.

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.