Skip to content

15 mars 2024

Konsert

MadeinTYO till Sverige – spelar på Hus 7 i Stockholm

Med en unik bakgrund och banbrytande musik har MadeinTYO snabbt blivit en av de mest inflytelserika rösterna inom hiphop. Nu är han aktuell med sitt nya album “TYO 808” och i november kommer han till Stockholm för en spelning på Hus 7! 

MadeinTYO tog musikvärlden med storm när han debuterade på Soundcloud vid 22 års ålder. Sedan dess har han kontinuerligt överraskat och inspirerat lyssnare över hela världen med sina innovativa låtar och energiska framträdanden. Genom mixtapes som “You Are Forgiven” och “Thank You, Mr. Tokyo” etablerade MadeinTYO sig som en ledande röst inom den nya generationens hiphop. Hans genombrottssingel “Uber Everywhere” nådde topp 10 på radiolistorna och certifierades dubbel platina av RIAA, vilket cementerade hans position inom hiphopvärlden.

MadeinTYO har fortsatt bana väg för sig själv genom samarbeten med ikoniska namn såsom 2 Chainz, Travis Scott och Big Sean. Han har också blivit vald som samarbetspartner för varumärken som Sprite, Adidas, Reebok, Ciroc, Footaction, HUF och Carrots.

Sedan släppet av det hyllade albumet “Sincerely, Tokyo” 2018 har han turnerat med Billie Eilish, medverkat på Chance The Rappers “Big Day” och i den amerikanska komediserien “Dave”. Han samarbetade med Russell Athletics under turnén med A$AP Ferg, uppträdde på Good Morning America tillsammans med Chance och DaBaby, var en del av Reeboks kampanj “Alter The Icons” och uppträdde på Billionaire Boys Clubs lansering i NYC. Nu är han aktuell med sitt nya album “TYO 808” som släpptes i början av 2024.

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.