Skip to content

30 apr 2024

Live-poddcast/Livepodcast

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström på avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström bjuder in till avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Efter sju år är det dags för podden “Frågar åt en kompis” att gå i graven, men inte utan en sista – storslagen – surprise. En oförglömlig turné väntar när Keyyo och Hampus bjuder in till “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”. Biljetter släpps den 2 maj klockan 10:00 på allthingslive.se!

Sedan 2017 har Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström drivit podden “Frågar åt en kompis” där de – med satir och ironi – diskuterar allt ifrån de mest bisarra funderingar till vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten “Jag bara frågar åt en kompis”. Efter många års skratt är det dags att säga adjö till podden med en storslagen avskedsturné.

Du behöver inte vara en inbiten lyssnare för att uppskatta showen; om du älskar humor och vill skratta är detta ett evenemang för dig. Det blir en intim humorföreställning som kommer att bjuda på många skratt, roliga funderingar, dance-off, grillande frågor, överraskningar och framförallt möjlighet för bästisarna att äntligen få fira ett decennium av vänskap. Gör er redo för fest!

Det känns både pirrigt och lite vemodigt att ge oss ut på en avskedsturné för vår älskade podcast. Det har varit sju fantastiska år och en galen resa att få dela våra knäppa funderingar och vardagliga äventyr i podden. Nu får vi äntligen möjlighet att möta och tacka alla fantastiska lyssnare för all kärlek, stöd och knasiga frågor genom dessa år! Det kommer bli en oförglömlig avslutning på ett otroligt kapitel i våra liv – fullspäckad med skratt, humor och överraskningar längs vägen, hälsar Keyyo och Hampus.

Om Kristina “Keyyo” Petrushina
Kristina “Keyyo” Petrushina är en driven inspiratör som slog igenom på Youtube redan som 16-åring och har idag över en halv miljon följare. Utöver sitt arbete på sociala medier har Kristina varit programledare för flera TV-produktioner och shower, såsom “Keyyo och Rheborg i Ryssland”, “Är du helt hundra?”, “Talang” och “Hotell Romantik”, samt galor som Barncancergalan och Kristallen 2023. Hon har även släppt kokboken “Mitt livs buffé” och varit en återkommande röst i radioprogram som “Morgonpasset i P3” och “Mix Megapol”. År 2021 fick hon den stora äran att vara sommarpratare i P1.

Om Hampus Hedström
Hampus är komikern som driver en av Sveriges största humorkanaler på YouTube. Han har även medverkat i flera humorproduktioner som “Mumbo Jumbo”, “Bert” och “Snorkråkan” och varit programledare för evenemang som Guldtuben och Kids Choice Awards. Hampus vann “Let’s Dance” 2023 och har sedan dess fortsatt att synas i tv-produktioner som en ny säsong av “Snorkråkan” och ungdomsserien “Från Trakten”. Våren 2024 är han aktuell i “Över Atlanten”.

Turnéplan
30 augusti – Göteborg, Lisebergsteatern
31 augusti – Stockholm, Nya Cirkus
6 september – Jönköping, Jönköpings Teater
8 september – Karlstad, Scalateatern
14 september – Umeå, Väven
19 september – Falun, Kulturhuset tio14
20 september – Uppsala, Reginateatern
21 september – Malmö, Palladium

Biljetter släpps den 2 maj klockan 10:00 på allthingslive.se/event/fragar-at-en-kompis/

Mer nyheter

20 maj 2024

Parham ansluter till All Things Live och firar 10-årsjubileum av debutalbumet “Pojk” med stor konsert på Fållan

Äntligen kan vi avslöja en drös nyheter om Parham, som numera är en del av All Things Live och tillbaka hos Playground Music som skivbolag. Den 1 november firar han 10-årsjubileet...
Läs mer
9 maj 2024

Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin nya hyllade standup “Dead Inside”

Läs mer
30 apr 2024

Evergrey tillkännager höstturné i Skandinavien med sitt nya album “Theories of Emptiness”

Efter mer än 30 år av att forma historien för progressiv metal är Evergrey äntligen tillbaka – de släpper sitt 14:e album "Theories of Emptiness" och annonserar en höstturné 2024!
Läs mer
30 apr 2024

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström på avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Efter sju år är det dags för podden “Frågar åt en kompis” att gå i graven, men inte utan en oförglömlig avskedsturné! Missa inte när Kristina "Keyyo" Petrushina och Hampus Hedström...
Läs mer
26 apr 2024

En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester

En efterlängtad återkomst av Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Cirkus i Stockholm tisdag den 11 juni. Det är fem år sedan BAO senast bjöd upp till d...
Läs mer
24 apr 2024

Magnus Carlson och The Moon Ray Quintet till Fasching

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka! Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasch...
Läs mer
22 apr 2024

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.
Läs mer
17 apr 2024

Weeping Willows återvänder till Dalhalla – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana

Weeping Willows förtrollade publiken på Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen f...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.