Skip to content

15 apr 2024

All Things Live välkomnar Lisen Andréasson Florman som Manager

All Things Live Sweden är glada att meddela att Lisen Andréasson Florman ansluter sig till Comedy-teamet som Manager. Med en imponerande bakgrund inom musik, TV och eventproduktion kommer Lisen att tillföra värdefull erfarenhet och expertis till ATL.

Lisen började sin karriär inom musik och TV på MTV, och har sedan dess fortsatt en imponerande karriär inom underhållningsbranschen. Hon har arbetat med livemusik, events och festivaler hos Live Nation och Luger. Lisen är även grundare av Nattskiftet – en trygghetsorganisation som arbetade för rätten att vara trygg i nattlivet.

– Från Nattskiftet tog jag sedan småvägar via startups, varumärkesbyggande, musik- och artistutveckling och ljudproduktion. Mitt yrkesliv är ett pussel – varje bit passar på sitt speciella sätt in i det som ledde mig till All Things Live. Att komma hit till känns otroligt lustfyllt för mig. Potentialen är enorm och ser fram emot att vara med på resan framåt, säger Lisen Andréasson Florman.

– Lisen är ett strålande tillskott till vårt team och vi är så glada att ha henne ombord. Med en imponerande bakgrund inom live, TV- och eventproduktion är jag övertygad om att Lisen kommer lyfta våra projekt till nya nivåer, säger Evelina Minberger, Head of Clients på All Things Live Comedy.

I sin roll på All Things Live Comedy kommer Lisen bland annat vara med och driva utvecklingen av både klienter och TV-produktion. Hon tillträdde rollen som Manager den 19 mars 2024. Varmt välkommen!

 

Mer nyheter

20 maj 2024

Parham ansluter till All Things Live och firar 10-årsjubileum av debutalbumet “Pojk” med stor konsert på Fållan

Äntligen kan vi avslöja en drös nyheter om Parham, som numera är en del av All Things Live och tillbaka hos Playground Music som skivbolag. Den 1 november firar han 10-årsjubileet...
Läs mer
9 maj 2024

Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin nya hyllade standup “Dead Inside”

Läs mer
30 apr 2024

Evergrey tillkännager höstturné i Skandinavien med sitt nya album “Theories of Emptiness”

Efter mer än 30 år av att forma historien för progressiv metal är Evergrey äntligen tillbaka – de släpper sitt 14:e album "Theories of Emptiness" och annonserar en höstturné 2024!
Läs mer
30 apr 2024

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström på avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Efter sju år är det dags för podden “Frågar åt en kompis” att gå i graven, men inte utan en oförglömlig avskedsturné! Missa inte när Kristina "Keyyo" Petrushina och Hampus Hedström...
Läs mer
26 apr 2024

En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester

En efterlängtad återkomst av Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Cirkus i Stockholm tisdag den 11 juni. Det är fem år sedan BAO senast bjöd upp till d...
Läs mer
24 apr 2024

Magnus Carlson och The Moon Ray Quintet till Fasching

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka! Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasch...
Läs mer
22 apr 2024

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.
Läs mer
17 apr 2024

Weeping Willows återvänder till Dalhalla – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana

Weeping Willows förtrollade publiken på Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen f...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.