Skip to content

16 nov 2023

All Things Live + Petra Åkesson = sant!

Petra Åkesson

All Things Live Sweden fortsätter växa och kan nu med stor glädje välkomna Petra Åkesson till teamet som kommunikationsansvarig. Petra har arbetat på såväl Warner Music som EMI Music Sweden och kommer senast från många år som Senior Project Manager på Sony Music.

Under åren på Sony ansvarade Petra för att ta fram strategier och marknadsföring för ett brett spektrum av artister såsom Miss Li, Petter, Kygo, Eva Dahlgren, Thåström, Hurula och många fler. Nu ansluter hon till All Things Live som kommunikationsansvarig för att arbeta med hela liverepertoaren – vare sig det är humor, podd, musik eller musikal.

– Jag hoppas kunna hjälpa ATLs breda och grymma livereportoar att hitta sin väg till publiken på ett effektivt, glatt, klurigt och vasst sätt – både via redan uppkrattade och inte minst de okrattade stigarna. Det känns hur kul som helst! Våra vägar har korsats så många gånger i gemensamma artistprojekt. Känns som att hoppa över häcken till grannen och samtidigt kliva på en rymdraket– så värt! hälsar Petra Åkesson.

All Things Live ser fram emot att ha Petra ombord och är övertygade om att hennes breda och mångåriga erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för alla.

Petra Åkesson tillträdde rollen som kommunikationsansvarig på All Things Live Sweden den 15 november 2023. Varmt välkommen!

Mer nyheter

20 maj 2024

Parham ansluter till All Things Live och firar 10-årsjubileum av debutalbumet “Pojk” med stor konsert på Fållan

Äntligen kan vi avslöja en drös nyheter om Parham, som numera är en del av All Things Live och tillbaka hos Playground Music som skivbolag. Den 1 november firar han 10-årsjubileet...
Läs mer
9 maj 2024

Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin nya hyllade standup “Dead Inside”

Läs mer
30 apr 2024

Evergrey tillkännager höstturné i Skandinavien med sitt nya album “Theories of Emptiness”

Efter mer än 30 år av att forma historien för progressiv metal är Evergrey äntligen tillbaka – de släpper sitt 14:e album "Theories of Emptiness" och annonserar en höstturné 2024!
Läs mer
30 apr 2024

Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström på avskedsturné med “Frågar åt en kompis – The Farewell Tour”

Efter sju år är det dags för podden “Frågar åt en kompis” att gå i graven, men inte utan en oförglömlig avskedsturné! Missa inte när Kristina "Keyyo" Petrushina och Hampus Hedström...
Läs mer
26 apr 2024

En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester

En efterlängtad återkomst av Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Cirkus i Stockholm tisdag den 11 juni. Det är fem år sedan BAO senast bjöd upp till d...
Läs mer
24 apr 2024

Magnus Carlson och The Moon Ray Quintet till Fasching

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka! Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasch...
Läs mer
22 apr 2024

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.
Läs mer
17 apr 2024

Weeping Willows återvänder till Dalhalla – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana

Weeping Willows förtrollade publiken på Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen f...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.