Skip to content

16 dec 2022

Livepodcast

All Things Live och SkiStar arrangerar Sveriges första livepoddfestival

Nu står det klart att All Things Live och SkiStar går samman för att skapa Sveriges första livepoddfestival någonsin. Festivalen kommer äga rum i Sälen under sommarens öppningshelg 2–4 juni 2023 och gästas av några av Sveriges främsta podcasts.

Livepoddar har de senaste åren växt lavinartat och synts på allt fler livescener runt om i Sverige. För första gången någonsin ges nu chansen att få uppleva åtta livepoddar på en och samma helg – Livepoddfestivalen i Sälen blir den första i sitt slag och gästas av några av Sveriges mest populära podcasts: Dumma människor, Ofult hemma – Brita Zackari presenterar Ofult-panelen, Lillelördag, Vad blir det för mord, Våra sanningar, Inte din morsa, Louise&Julia poddar och Träningspodden – Lofsan möter hemlig gäst.*

– Tillsammans med vår partner SkiStar har vi skapat ett avslappnat format med upplevelser i en energigivande miljö och vi hoppas att gästerna skall känna att de får en inspirerande helg tillsammans med alla sköna poddprofiler som kommer vara på plats, säger Henrik Berndtson, VD på All Things Live Sweden.

Ämnen som träning, kost och hälsa, stil och trender, inredning, populärkultur, psykologi och mänskligt beteende, föräldraskap och systerskap, karriär och prestation, klass- och kulturanalyser, relationer och samhälle (för att nämna några) kommer botaniseras. Skratt kommer utlovas. Kunskap och inspiration kommer insupas. Allt i en magisk miljö där aktiviteter och välmående står i fokus.

Festivalen kommer äga rum på Experium i Lindvallen. Där finns det även möjlighet att utforska restauranger, träning, saunavärld och spa – och precis utanför dörrarna finns allt vad Sälen har att erbjuda på sommaren, såsom fjällvandring, klätterpark, golf- och padelbanor, cykling och mycket mer.

– Vi hoppas att tillsammans skapa en riktigt njutarhelg med allt vad den härliga fjällmiljön i Sälen har att erbjuda för en minnesvärd fjällupplevelse hos oss, med både intressanta, roliga och underhållande poddar, rörelsglädje, aktiviteter, god mat och dryck och ett förstklassigt boende, säger Fredrik Ryden, koncept- och eventchef på SkiStar.

Lineup:

Dumma Människor med Lina Thomsgård och Björn Hedensjö
Ofult hemma – Brita Zackari presenterar Ofult-panelen
Lillelördag med Anitha Clemence och Ann Söderlund
Vad blir det för mord med Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson
Våra sanningar med Vivi Wallin och Carin da Silva
Inte din morsa med Sanna Lundell och Ann Söderlund
Louise&Julia poddar med Louise Winblad och Julia Wiberg
Träningspodden – Lofsan möter hemlig gäst
*Med reservation för eventuella ändringar

Övrig information:

Biljetter finns ute nu på livepoddfestivalen.se
Fullt program presenteras under våren. Håll dig uppdaterad på livepoddfestivalen.se
Till festivalen kommer det finnas möjlighet att köpa paket med boende i SkiStar Lodge Experium. Mer information skickas från SkiStar.

Mer nyheter

29 maj 2023

Succén “Flippa inte här” med Filip Dikmen åker ut på turné

Under våren sa Filip Dikmen hejdå till YouTube och bjöd in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm. Föreställningen “Flippa inte här” blev en total succé ...
Läs mer
25 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Pontus!

Pontus är en multientertainer inom musik, humor och skådespel. Med karaktärer som till exempel Mehmet, Roffe och LOV1 blev han snabbt ett känt namn inom den svenska humorsfären.
Läs mer
24 maj 2023

“Christmas Time Has Come Again” – Weeping Willows och Lisa Nilsson på turné igen julen 2023

Förra året sjöng Weeping Willows och Lisa Nilsson in julen tillsammans på en storslagen julturné med stråkar och blås. Nu står det klart att magin fortsätter i år – Weeping Willows...
Läs mer
22 maj 2023

Måndagsvibe gör premiär på scen – bjuder in till en enda liveshow på Cirkus i höst

Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin från succépodden ”Måndagsvibe” bjuder in till liveshow den 23 september på Stora Cirkus i höst!
Läs mer
16 maj 2023

Eric Gadd spelar på Mosebacketerrassen 16 september

Sveriges soulkung Eric Gadd är aktuell med nytt album “Vykort från 2000-talet" och firar detta med en magisk kväll på Mosebacketerassen!
Läs mer
15 maj 2023

Sverigeturné för succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind och Co”

Succéföreställningen ”Snedtänkt med Kalle Lind & Co” har spelats för utsålda hus sedan premiären och i höst väntar en turné över hela Sverige för Kalle och hans gäster. Förestä...
Läs mer
11 maj 2023

Välkommen till All Things Live-familjen Little Lies!

Mikael Nordgren och Anna Maria Espinosa har tillsammans skapat Little Lies – ett hjärteprojekt som fått ligga och gro och bida sin tid med flera låtar som levt med dem båda länge, ...
Läs mer
5 maj 2023

Andreas Weise släpper nytt album och beger sig ut på turné

Andreas Weise har under lång tid förtrollat publiken med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. Förra veckan släppte han albumet “The Circle” och nu står det klart at...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.