Skip to content

1 nov 2023

All Things Live förstärker biljetteamet – rekryterar Amanda Schmidt

Amanda Schmidt

All Things Live kan med stolthet presentera det senaste tillskottet i teamet: Amanda Schmidt, som ansluter i rollen som biljettansvarig. Med lång utbildning och erfarenhet av såväl musik som event kommer Amanda spela en viktig roll i att förstärka biljettavdelningen på ATL.

Amanda kommer senast från en treårig utbildning inom Music & Event Management på Linnéuniversitetet, där hon fick möjlighet till en sex månader lång praktik på Grammisgalan. Efter praktiken har Amanda även arbetat som logeansvarig tillsammans med Paraply Produktion i sin hemstad Karlskrona.

Nu ansluter hon till All Things Live Sweden som biljettansvarig med fokus att säkerställa en smidig biljettprocess – och göra det bästa möjliga för såväl fans som artister.

– Det känns så spännande att få fortsätta utveckla mig själv inom branschen och att nu fått en möjlighet att jobba med något så fantastiskt som biljett, hälsar Amanda Schmidt.

Amanda tillträder rollen som biljettansvarig på All Things Live Sweden den 1 november 2023. Varmt välkommen!

Mer nyheter

12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer
24 maj 2024

Ezhel till Sverige!

Den världskända turkiska rapparen baserad i Berlin, Ezhel, kommer till Sverige som en del av sin första världsturné! Efter släppet av sitt kommande album i september 2024, kommer E...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.