Skip to content

27 mars 2024

Livepodcast

Alice Stenlöf och Klara Elvgren presenterar “Vad Fan Hände Live” på Sollidenscenen, Skansen

Två av Sveriges mest framstående influencers tar steget in i en ny dimension av underhållning när de gör premiär på scen och blir den första livepodden någonsin på en av Stockholms mest ikoniska platser: Sollidenscenen, Skansen. 

I podden “Vad Fan Hände?” möts bästa vännerna Alice Stenlöf och Klara Elvgren bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer – kärleksliv, kändisskap, draman och obekväma sanningar. Podden blev snabbt en av Sveriges största och kammade hem det ärofyllda Guldörat-priset “Årets genombrott” år 2023. Motiveringen löd: “Med lika mycket ärlighet, humor och riv har de fångat lyssnarnas öron och blivit en självklarhet i vardagen för en enorm publik”.

Nu är det dags för tjejerna att för första gången möta sina följare live och bjuda dem på en storartad kväll på Skansens Sollidenscen den 23 augusti. Detta unika event tar livepoddformatet till en helt ny nivå – det blir en maxad sensommarkväll med show, festivalkänsla, hemliga gäster, musik, spännande samtal, överraskningar och en fantastisk solnedgång bakom den ikoniska scenen.

Vi är så taggade på att äntligen få bjuda in våra lyssnare till sommarens bästa kväll! En livepodd på Sollidenscenen på Skansen har aldrig tidigare gjorts, och det finns ingen annan vi hellre hade velat göra det med än varandra. Vi kommer bjuda in alla till vår värld på Skansen den 23 augusti! Med festivalkänsla, foodtrucks och en maxad show på scenen vid solnedgången lovar vi en SÅ fet kväll!! Detta kommer bli magiskt och vi är så redo att dela denna kväll med er, hälsar Alice och Klara.

Biljetter till “Vad Fan Hände Live” finns här

Mer nyheter

14 juni 2024

Henry Moodie till Fryshuset Klubben den 10 oktober!

Henry Moodie har snabbt blivit en favorit bland både fans och kritiker med sina ärliga och relaterbara låtar. Nu står det klart att den brittiske singer-songwritern tar med sin Goo...
Läs mer
12 juni 2024

Rhys Nicholson till Stockholm med showen “Huge Big Party Congratulations!”

Den prisbelönta komikern Rhys Nicholson kommer till Playhouse i Stockholm med sin nya stand up-show "Huge Big Party Congratulations!" 13 september 2024.
Läs mer
10 juni 2024

Weeping Willows presenterar julturnén “Songs of Winter”

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, åker på på julturné 2024. Med start den 5 december kommer bandet att sprida julstämning över hela Sverige med konserter i tolv o...
Läs mer
29 maj 2024

Välkomna till All Things Live-familjen Soppgirobygget!

Läs mer
29 maj 2024

Upplev Sabatons legendariska ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ på bioduken – bandets största turné någonsin

Följ med på en oförglömlig heavy metal-resa med Sabaton när vi stolt presenterar filmen 'The Tour To End All Tours' – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hit...
Läs mer
27 maj 2024

Tower of Power till Sverige

Läs mer
24 maj 2024

Petter intar sommarsverige 2024 med fullt band

Läs mer
24 maj 2024

Veronica Maggio annonserar sommarturné 2024

Nu står det klart att Veronica Maggio beger sig ut på sommarturné 2024 för att besöka en rad festivaler och scener, både i Sverige och Norge. Missa inte chansen att uppleva en av ...
Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.