Skip to content
THE GEMS

Musik

Inga evenemang

Om The Gems

Likt Fågel Fenix är The Gems bandet som reste sig ur askan av forna Thundermother i början av 2023. Bandet består av Guernica Mancini på sång, Emlee Johansson på trummor och Demona Lindgren på gitarr och bas. Bandets sound är en blandning av klassisk rock med en modern touch.

Under sina många år som prominenta medlemmar i bandet Thundermother har de blivit enormt erfarna och rutinerade musiker med många stora turnéer under bältet. Bland annat har de spelat på Wacken, SRF, Graspop och senast som förband till legendariska Scorpions på en två månader lång arenaturné i Nordamerika. Just nu är deras fulla fokus på att skriva och släppa sitt debutalbum. Förbered er på en garanterat underhållande och energifylld show!

THE

GEMS

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka The Gems. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka The Gems

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2