Skip to content
Syster Sol

Musik

Inga evenemang

Efter en flera års paus från musiken och med stora hitlåtar som “Kärleksrevolt” och ”Gillar din Vibe” i bagaget, är Syster Sol äntligen tillbaka – med en uppdaterad version av sitt artisteri och närmre sin kärna än någonsin. Hon har knutit ihop säcken med att samarbeta med samma producent som stod bakom hennes första album någonsin, nämligen Sveriges främsta reggae- och dancehall-producent Partillo.

“Jag har gått tillbaka till mina rötter i samarbetet med Partillo, som producerade mitt första soloalbum någonsin. Jag vill med det här skaka av min epitetet Sveriges reggaedrottnig som känns så outdatead att säga, då det finns mer än en tron för kvinnor i genren. Jag vill istället få vara Syster Sol som gör musik med västindiska influenser.”

Syster Sol

Syster Sol

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Syster Sol. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder

Bokningar

My Bergman
Booking Form All Things Live

Boka Syster Sol

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2