Skip to content
Reyn
Reyn

Musik

Om Reyn

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Och han är allt annat än lowkey.

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken.

Reyn debuterade 2018 med singeln Lowkey och har sedan dess släppt flertal platina och guldsäljande låtar som hyllats av musiksverige för sina starka melodier och tankeväckande texter. Han har bland annat samarbetat med artister som Victor Leksell, Jireel och Tjuvjakt, spelat på stora scener och festivaler runtom i Sverige och nominerats till Framtidens artist på P3. Totalt har Reyns musik streamats över 84 miljoner på Spotify.

I höstas släppte Reyn singeln Tillsammans ft. Mwuana som idag har gått guld med över 4 milj streams på Spotify. Låten blev en viral TikTok-succé med över 10 000 unika videoklipp och klättrade upp till plats 15 på Spotify Topp 50 och låg stadigt på topplistan i över två månader.

Reyn

Reyn

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Reyn. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Reyn

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2