Skip to content
Oscar Zia

Musik

Om Oscar Zia

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang publiken sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program – han har bland annat axlat rollen som programledare för Melodifestivalen. Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster.

Sommaren 2021 fyllde han ett utsålt Trädgården i Stockholm med sina bitterljuva texter och med en energi som bara Oscar Zia kan förmedla. En magisk sommarkväll som han sedan tog vidare ut på höstturné med stopp i Lund, Göteborg och Stockholm.

Nu är hungern efter att få svepas in i livemusikens magi större än någonsin. Under 2023 händer mycket för Oscar Zia – bland annat kommer ny musik släppas.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Oscar. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Oscar

Zia

Booking Form All Things Live

Boka Oscar Zia

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2