Skip to content
Nour El Refai

Komiker

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Nour El Refais hyllade standupföreställning fortsätter våren 2024

Under hösten befinner sig El Refai på en omfattande Sverigeturné med ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”, vilken hyllats av både publik och kritiker. När höstens 25 standupföreställningar genomförts och setts av närmare 10 500 personer blir det en kort paus innan det är dags för fortsättning våren 2024. 

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare och en flitigt anlitad föreläsare. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

Vad Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se när standupföreställning har nypremiär i Oslo den 12 mars.

Manus & regi: Nour El Refai

Skrivet om ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”:

”Nour El Refai briljerar när hon driver med medelklassen” …” Detta är en komposition, ett väl ihopsatt verk med avsevärd höjd” … ”Nour kommer ut på en jättescen…Och hon är perfekt, direkt.” – DN

”Hennes tajming är utmärkt, hennes kvicka gestaltningar av diverse bifigurer suveräna…” … ”El Refai är på hugget” – Sydsvenskan

”Hon har ett makalöst flow” – Barometern

Booking Form All Things Live

Boka Nour El Refai

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2