Skip to content
Nadja Evelina

Musik

Om Nadja Evelina

Nadja Evelina debuterade 2016 med singeln ”Finast utan filter” och byggde snabbt upp en lojal lyssnarskara. Albumdebuten ”Vi?” – utgiven på artistens eget skivbolag Hjärtat Recordings och hyllat av svensk musikmedia som Gaffa och Nöjesguiden – innehöll bland annat ”Beach House” som snurrade flitigt på P3. Albumet “Aska, Glitter Och Annat Som Försvinner Med Vinden” släpptes 2021 och innehöll bland annat en framgångsrik duett med Llojd och följdes av en längre Sverigeturné.

I februari släppte Nadja första singeln från sitt kommande album som kommer under hösten 2024. Singeln “Fuck Up” är en explosiv mix av akustiska gitarrer och en direkt fästande refräng.

På det kommande albumet utforskar Nadja Evelina nya territorier och beskriver musiken som en “mer fri lekfullhet”. Trots detta behåller hon sitt kännetecknande sound av vibrerande, rak och exakt indiepop på svenska.

Ett par album in i karriären framstår popfenomenet Nadja Evelina alltmer som en av våra starkaste textförfattare just nu. Vardagsbetraktelser och det specifika och platsbundna har blivit hennes signum – även när brusten kärlek och sena nätter varit den fond som berättelserna spelas upp mot.

Nadja Evelina

Nadja Evelina

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Nadja Evelina. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

 

Booking Form All Things Live

Boka Nadja Evelina

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2