Skip to content
Messiah Hallberg

Komiker

Konferencier/moderator

Om Messiah Hallberg

Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.

Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”.

Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”. Messiah var i flera år programledare för morgonshowen på radiostationen NRJ som sedan övergick till podcasten “The daily Messiah”.

Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner. Samma år korades han även till ”Årets manliga komiker” på svenska standupgalan. Han har sedan dess varit ute landet runt med sin turné ”Scener ur ett äktenskap” och sedan nu med den sista turnén i triologin, Meissiah Hallberg live – ett livsverk med humoristisk touch.

Messiah kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Messiah Hallberg

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2