Skip to content
Melody Farshin

Komiker

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Melody Farshin

Melody Farshin är en viktig och färgstark komiker vars standup gör skillnad. Hon vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten, där hon själv kommer ifrån. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

Melody har jobbat med humor och standup sen debuten i januari 2008 hon har uppträtt på stora scener och events som exempelvis Bråvalla, Almedalen, svenska FN-förbundet samt andra scener som Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club m. fler. Under 2022 kunde vi se Melody i SVT:s program “IFS – invandrare för svenskar”.

Melody är även en fantastisk och stark föreläsare och författare med sina hjärtefrågor kring rättvisa, miljonprogram, det kreativa skapandet och skrivandet. Hon har släppt en trilogi med böckerna Mizeria (som sattes upp som pjäs på Stockholms Stadsteater), Lowkey och 100K.

2023 vann hon Nils Holgersson-plaketten för bästa barn- eller ungdomsbok för boken ”100K”.

Hösten 2021 var det premiär för hennes första soloshow Tre Streck på Stockholms Stadsteaters scen i Husby. Den visades även på andra av Stadsteaterns scener för att sedan gå ut på turné med Riksteatern.

Melody kan bokas som standupkomiker, föreläsare, författarsamtal, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, för författarsamtal och övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Melody Farshin

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2