Skip to content
Måns Möller

Komiker

Konferencier/moderator

Om Måns Möller

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han ses som en av landets främst ståuppkomiker och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

“För mig är en riktigt lyckad standup-kväll unik. Att hitta någon eller något ämne i publiken att skoja om som bara finns i det rummet. Mitt mål när jag går ut på scenen är att roa, men självklart är det en bonus om publiken får med sig något hem att fundera på.” – Måns Möller

Måns har fått stor uppmärksamhet för sitt fair play-pris på Idrottsgalan, vilket han fick för sitt outtröttliga arbete med att ge barn med autism möjlighet att idrotta. Genom sin stiftelse, Viggo Foundation, samlar han in pengar för att stödja detta viktiga ändamål.

Du har sett Måns i populära panelprogram som Parlamentet och Time Out, men även i djupare samtal i Stjärnorna på slottet och Sommar i P1.

Måns har underhållit svenska folket i över två decennier, och hans formkurva pekar fortfarande uppåt. Just nu är han ute på en stor turné med sin kritikerrosade succéföreställning “Mitt perfekta liv” som fick 4 plus i Aftonbladet med motiveringen ”Måns Möller visar med sin nya show varför han är en av landets främsta stå upp-komiker.”

Föreläsningar med Måns

1. Att nå sina mål

Med rätt motivation kan man nå mycket längre än vad man tror är möjligt! När Måns son Viggo inte fick vara med i skidskolan för att lärarna var osäkra på hur man skulle behandla ett barn med autism fick han nog och bestämde sig för att göra något åt saken.

Boka Måns Möller

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2