Skip to content
KLAUDY

Musik

Om KLAUDY 

William Schenberg (Klaudy) är fortfarande en debutant i mångas ögon. 24-åringen från Tolered i Göteborg har haft musiken som en extra kroppsdel i hela sitt liv då det kryllat av musiklärare och musik i släkten. Från det att han var 10 år och uppträdde för första gången inför publik med låten “Jingle Bell Rock” förstod han att det var musiken han ville syssla med som stor. William har hunnit göra en del media men det största karriärmässigt var när han deltog i SVT:s Songland och fick skriva låten “Svarta Moln” till Cherrie. Parallellt med allting som hände försökte han hitta sin egen stil och sitt eget sound. “När jag skriver musik så är det texterna som är i fokus. Min vision och dröm är att när jag sjunger mina låtar ska alla i publiken kunna sjunga med. Man ska känna, komma in i sårbarheten. Och jag vill att man ska uppleva min musik så starkt att den blir som ett soundtrack i människors liv. Den ska bli en del vid stora händelser som bröllop, dumpningar eller begravningar.” I en orolig tid ska känslan av att lyssna på Klaudy kännas som en trygg famn. Nu är han aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen 2024.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Om KLAUDY. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk.se

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

KLAUDY

KLAUDY

Booking Form All Things Live

Boka KLAUDY

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2