Skip to content
Keyyo

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Kristina “Keyyo” Petrushina

Kristina ”Keyyo” Petrushina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många. Hon slog igenom på Youtube som 16 åring, redan som 13 åring började hon producera content på plattformen. Idag är YT ett minnesarkiv och Instagram den primära plattformen, där hon når över en halv miljon följare.

Under åren har Keyyo programlett en del hel tv-program och shower så som; Keyyo och Rheborg i Ryssland, Är du helt hundra? och Talang samt galor som Barncancergalan och nu senast Kristallen 2023.

Under våren 2024 ser vi henne igen som programledare för kärleksrealityn, Hotell Romantik.

Utöver programlederiet har man också kunnat se Kristina som medverkande i flera TV-produktioner, bland annat Let’s Dance där hon slutade på tredje plats, och “Svenska powerkvinnor” på Viaplay.

2020 fick Kristina även äntligen uppfylla en av hennes största drömmar och släppa kokboken “Mitt livs buffé”.

Sedan 2017 har Kristina podden ”Frågar åt en kompis” tillsammans med Hampus Hedström, och hon är även en van radiopratare i program som Morgonpasset i P3 och Mix Megapol. År 2021 fick hon dessutom den stora äran att vara sommarpratare i P1.

Kristina kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, tv och radio

Boka Keyyo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2