Skip to content
Jenny Strömstedt

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Jenny Strömstedt

Med en gedigen erfarenhet som sträcker sig från partiledardebatter, välgörenhetsgalor, svenska och amerikanska valvakor till Nyhetsmorgon, Kalla fakta, Brottsjournalen och hennes egna program i TV4 – Jenny Strömstedt, har Jenny skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.

Jenny är ständigt aktuell som en av Nyhetsmorgons mest älskade profiler, och har även synts som programledare i exempelvis ”Tillsammans med Strömstedts”.

Jenny är en mycket uppskattad och väl anlitad moderator, känd för att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.

Jenny kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare och debattledare.

Föreläsningar av Jenny
Inspirationsföreläsning

I Jennys inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga” jag. Hon tar upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bl.a. faktiskt måste förändras för att det ska kunna bli mer jämställt på arbetsplatsen och hemma hos var och en.

I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett ämne men som hon verkligen brinner för.

Längd ca: 45 min

Booking Form All Things Live

Boka Jenny Strömstedt

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2