Skip to content
Bear Garden

Musik

Inga evenemang

Om Bear Garden

Martin ”Bear Garden” Wirén föddes i Gällivare i norra Sverige och blev tidigt introducerad till det instrument som skulle komma att bli hans signum, saxofonen.

Bear Garden rör med lätthet mellan pop, jazz och r&b och håller alltid hans saxofon och osvikliga sinne för melodier i fokus vilket visas tydligt på albumet Sunshine Fruit (2021) som innehöll streaming hitten Cherry Tree med över en miljon streams. Nu visas Bear Garden återigen på release radarn med sin nya singel “Hey Ye Ye Yeah”, en låt sprängfylld av färg och energi, och för första gången inkluderar Bear Garden sång i en låt. ”Hey Ye Ye Yeah” släpptes den 7 oktober och är den första singeln från Bear Gardens tredje album, som släpps våren 2023.

Hösten 2022 innehåller en Europaturné i städer som London, Brno, Umeå och Madrid.

Bear Garden

Spotify

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Bear Garden. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Bear Garden

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2