Skip to content
Titiyo

Musik

Om Titiyo

Titiyo är tillbaka! Artisten som är och förblir en ständigt återkommande nytänkare och inspiratör på den svenska musikscenen. Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det drygt 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram med självbetitlade soulskivan “Titiyo”. Sedan dess har hon experimenterat och rört sig mellan rnb, soulpop, electronica och krautrock. Under hösten 2023 tog hon experimentet vidare för att ännu en gång skapa något nytt – Morriconedoftande trip pop mötte en av Sveriges främsta röster på Orionteatern och Stora Teatern och bjöd på magiska utsålda kvällar. Nu är Titiyo aktuell med en turné sommaren 2024!

Titiyo har under åren samarbetat med flertalet artister och band såsom om Jonathan Johansson, Peter Svensson, Kleerup, Goran Kajfeš, Thåström och Petter. Hon har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn.

Titiyo

Titiyo

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Titiyo. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Titiyo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2