Skip to content
Slipknot

Slipknot till Malmö Arena – Jinjer och Soilwork öppnar

Den 15 augusti kommer legendariska Slipknot till Malmö Arena med deras “We Are Not Your Kind Tour”. Nu står det också klart att inga mindre än Jinjer och Soilwork öppnar kvällen.

Slipknot är lika delar ett kulturellt fenomen som ett band. Med över 25 år på nacken är gruppen tillbaka med ännu ett starkt alster i form av deras sjätte studioalbum ”We Are Not Your Kind”. Topplisteplaceringar och utsålda arenor världen över talar sitt tydliga språk – Slipknot är mer aktuella än någonsin. I sommar är det äntligen dags för Skåne att få ta del av amerikanernas vilda liveshow – och dessutom få uppleva Jinjer och Soilwork som special guests.

Om Jinjer

Jinjer är ett ukrainskt metalband med ursprung från hardcore och groove metal. Med deras turnéer och kritikerrosade släpp (över 250 miljoner streams) är Jinjer ett av metalvärldens mest spännande band. Bandet har blivit synonymt med att göra saker på sitt eget sätt och bryta mot varje regel i Heavy Metal-handboken – något som verkligen framgick på deras enormt framgångsrika fjärde studioalbum: WALLFLOWERS.

Om Soilwork

Soilwork är en band från Helsingborg som spelar melodisk death metal. Nu är Soilwork aktuella med sitt tolfte studioalbum – ett album som representerar bandet i en period som förmodligen ingen på denna planet kommer att glömma så snabbt. Till skillnad från de tidigare albumen var skapandet av Övergivenheten lång och en representation av det känslomässiga tillståndet där och då.