Skip to content

GASHI till Stockholm 17 december 

Han är den enda manliga albanska artisten som tagit sig in på Billboard flera gånger, har under de senaste åren släppt två studioalbum, sålt ut arenor över hela världen, samlat mer än 1 miljard streams och över 300 miljoner videovisningar. Nu står det klart att GASHI kommer till Fryshuset i Stockholm den 17 december! 

GASHI föddes i Libyen och tillbringade en stor del av sitt unga liv som flykting. Hans familj bosatte sig så småningom i Brooklyn i New York, där han introducerades till musik i en mycket ung ålder. GASHI absorberade musikaliska influenser under hela sin ungdom, vilket resulterade i hans unika ljudpalett där olika musikgenrer blandas. Hans dynamiska sound ledde till att han signades av JAY-Z till Roc Nation, vilket gjort det möjligt för GASHI att samarbeta med stora talanger såsom Chris Brown, Travis Scott, Sting och DuaLipa. GASHI fortsätter att trotsa och böja genrer genom hela sin diskografi med otaliga globala hits.  

New York Times har citerat GASHI som “trapmusikens Phil Collins” och A$AP Rocky har sagt att GASHI är “en av de fetaste artisterna från New York”.  

GASHI spelar på Fryshuset, Klubben den 17 december 2022.