Skip to content
Torbjörn Averås Skorup

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Inga evenemang

Om Torbjörn Averås Skorup

Torbjörn har bred erfarenhet av att arbeta med humor. Nu är han aktuell som programledare i radio och TV, manusförfattare och skådespelare – parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker.

På sociala medier är Torbjörn känd för sitt personliga och pricksäkra sätt att fundera över vardagens detaljer, situationer och företeelser. Han har genom åren bjudit oss på prisbelönta videosketcher tillsammans med Johanna Nordström; ”Årets video” (nominerad Guldtuben 2018) och ”Årets webbhumor” (vinnare 2018 och 2020 Det svenska humorpriset). 2023 nominerades Torbjörn till ”Årets manliga komiker” (Det svenska humorpriset).

Han har skrivit manus till Guldbagge-galan och P3 Guld. 2024 är han dessutom programledare för P3 Guld, som direktsänds i radio och SVT. Torbjörn medverkar frekvent i humor- och dramaproduktioner, bland annat Julkalendern 2022 och Överlevarna 2023. Han har tidigare varit videojournalist på SVT Nyheter.

Under 2023 drog han fulla salonger på turné med sin hyllade show “Torbjörns TV-program” (”…lagom sjuk i huvudet”, enligt DN). Varje fredag tar han med hela svenska folket rakt in i helgen med sitt eget radioprogram ”P3 med Torbjörn” och under somrarna 2022 och 2023 har vi vaknat till hans röst i Morgonpasset i P3. 2023 debuterade han som författare med dassboken “Torbjörns våtrumslektyr” (Forum).

Torbjörn kan bokas som programledare, skådespelare, manusförfattare, kreatör och idéspruta, standupkomiker, konferencier samt för övrig medverkan i film, TV och radio.

Boka Torbjörn Averås Skorup

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2