Torbjörn Averås Skorup

Komiker

Talare

Torbjörn Averås Skorup är humoristen som på sina sociala medier har gjort succé med sina sketcher. På senare tid har han dessutom börjat ta sin komik ut på livescenerna med succéartad respons.

Torbjörn har trots sin unga ålder en bred erfarenhet av arbete med humor. Han har varit webbredaktör för Lajkat.se, programlett Humorn i P3, varit digital innehållsproducent på Bonnier Magazines & Brands och varit videojournalist på SVT nyheter.

Nu är han aktuell som manusförfattare, skådespelare och klippare på Pantamerahumor samt med humoristiska sketcher på Instagram – detta parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset.

Just nu är Torbjörn aktuell som förkomiker på Johanna Nordströms succéturné “Ring polisen” som turnerar runt om i landet. Du kan också se honom som flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och som frågesportsdeltagare i Big Bang på TV4.

Med Torbjörn kan man alltid förvänta sig ett gediget engagemang och proffsigt resultat. Han gör sig lika bra live som genom rutan.

Booking Form All Things Live

Boka Torbjörn Averås Skorup

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2