Skip to content
Tjuvjakt

Om Tjuvjakt

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina fyra fullängdsalbum, två mixtapes och en EP har de med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över. Nu är de aktuella med nya singeln ”John Daly” som blir deras första låt för i år och startskottet för ett nytt album.

På Tjuvjakts nya singel ”John Daly” hörs innovativa produktioner, kreativa samplingar och finurliga texter när bandet ger sin hyllning till det goda livet, något som den kända golfspelaren med samma namn som låttiteln stod för, allt förpackat med glimten i ögat men med högsta kvalité.

Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumet ”Blåa Jeans, tomma fickor” släpptes i början av november 2020 där låten ”Apelsinskal” ft. Newkid gick platinum. Under 2023 släpps ett nytt album och singeln ”John Daly” är första smakprovet.

Tjuvjakt

Tjuvjakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tjuvjakt. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Tjuvjakt

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2