Skip to content
Teodor Wolgers

Musik

Inga evenemang

Pianisten Teodor Wolgers spelar i Stockholm och Göteborg & Malmö 

Den 4 april släpper den svenska pianisten och kompositören Teodor Wolgers låten “Embers In The Sky Above” tillsammans med den hypade brittiska producenten Hector Plimmer. Samtidigt släpps tre live-datum upp: 2 april på Södra Teatern i Stockholm, 8 april på Yakida i Göteborg och den 5 maj på Babel i Malmö.  

– Vi klättrar upp på en klippavsats och blickar upp mot himmeln som spelar en långsam symfoni för oss. En symfoni som innehåller naturens slumpmässighet och störningar, men fortfarande i form av ett finetuneat ekosystem. Det elektroniska kommer från universum och möter oss i våra mer samlade funderingar på klippavsatsen, säger Teodor Wolgers om låten Embers In The Sky Above. 

Turnéplan:

 • 2 april – STOCKHOLM, Kristallen/Södra Teatern
 • 8 april – GÖTEBORG, Yaki-Da
 • 5 maj – MALMÖ, Babel 
 • Teodor gör instrumental musik där pianot står i fokus samtidigt som han berättar historier, något som blir ännu tydligare genom hans musikaliska kortfilmer!

  Teodor växte upp i en konstnärlig familj och upptäckte sin musikaliska talang i de tidiga tonåren och hans farfar, Beppe Wolgers, har alltid varit en inflytelserik närvaro i familjen, trots att han gick bort innan Teodor föddes. Han är en mycket meriterad och relativt ung kompositör, med en utbildning från Kungliga Musikhögskolan; han har skrivit musik för symfoniorkestrar, storband och för sina egna projekt; popduon Wilder Gray, jazzkvartetten Monologue och hiphop-kollektivet Adiafora. Vid 22 års ålder, då som den yngste kompositören någonsin, uruppfördes hans orkesterstycke “Dreams” i Berwaldhallen.

  Teodor Wolgers

  Teodor Wolgers

  Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Teodor Wolgers. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

  Bokningar
  Christian Määttä
  christian.maatta@allthingslive.se

  PressbilderPressbilder

  Booking Form All Things Live

  Boka Teodor Wolgers

  Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

  1/2