Teodor Wolgers
Teodor Wolgers

Teodor gör instrumental musik där pianot står i fokus samtidigt som han berättar historier, något som blir ännu tydligare genom hans musikaliska kortfilmer!

Teodor växte upp i en konstnärlig familj och upptäckte sin musikaliska talang i de tidiga tonåren och hans farfar, Beppe Wolgers, har alltid varit en inflytelserik närvaro i familjen, trots att han gick bort innan Teodor föddes. Han är en mycket meriterad och relativt ung kompositör, med en utbildning från Kungliga Musikhögskolan; han har skrivit musik för symfoniorkestrar, storband och för sina egna projekt; popduon Wilder Gray, jazzkvartetten Monologue och hiphop-kollektivet Adiafora. Vid 22 års ålder, då som den yngste kompositören någonsin, uruppfördes hans orkesterstycke “Dreams” i Berwaldhallen.

Teodor Wolgers

Teodor Wolgers

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Teodor Wolgers. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

PressbilderPressbilder

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Teodor Wolgers

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2