Skip to content

Inga evenemang

Rollspelsklubben har sedan starten levererat tramsig fantasy-rollspel med några av Sveriges roligaste komiker! Det är svärd, magi, spänning, blod, orcher och trams i överflöd!

Upplägget är lika simpelt som genialt: Spelledaren, komikern Isak Jansson, leder en grupp roliga människor genom ett fartfyllt äventyr i fantasyvärlden. Det är en interaktiv saga där tärningar avgör huruvida spelarna lyckas. Oftast spelas det kultförklarade fantasy-rollspelet Drakar och Demoner. Fyra timmar rollspel klipps till ett äventyr i fyra delar. Podden har sedan 2020 huserat hos Spotify och tillhör företagets exklusiva podstall.

Med lättade restriktioner ger sig nu podden åter ut på vägarna för att möta publiken. Hösten 2022 besöker Rollspelsklubben Malmö och Göteborg. Fyra timmar rollspel med hemliga gäster, ett rykande färskt äventyr och mycket mer.

Booking Form All Things Live

Boka Rollspelsklubben

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2