Skip to content
Parham

Musik

OM PARHAM

I år är det 10 år sedan Parham släppte sitt hyllade debutalbum “Pojk”. Det firas med en stor jubileumskonsert på Fållan den 1 november 2024 – en unik upplevelse med en rad gästartister. Till jubileet släpps även en exklusiv gatefold 2 x LP vinylutgåva av “Pojk”, som inkluderar ett tidigare outgivet bonusspår.

Parham är också aktuell med nya singeln “Förlåt” som släpptes den 5 juni. Det finns samarbeten och så finns det drömsamarbeten. Nya låten från Parham är just detta. På ”Förlåt” gästas han av ingen mindre den Grammis-vinnande artisten Simon Superti, som hyllats för sina produktioner och släpp och som även är med i årets “Så Mycket Bättre”. Soundet kallar de för “Svartskallepunk” – det är en låt som inte håller igen någonstans, som är intensiv från första till sista takten. Senast vi hörde från Parham var i det uppmärksammade Spotify-samarbetet där han tolkade Håkan Hellströms “Pistol”, producerad av Martin Tinitus som även står bakom produktionen av “Förlåt”.

Parham

Spotify

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Parham. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Rickard Nilsson
rickard nilsson@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Parham

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2