Skip to content
Oscar Zia

Musik

Oscar Zia annonserar vårturné 2024 – The Heartbreak Tour  

Autopilot, Vem bryr sig, Golvet i hallen, Tiotusen – hitsen från Oscar Zia har haglat in under året och mer ska det bli. Idag släppte han albumet Heartbreakmiljonär och nu står det klart att Oscar beger sig ut på vårturné 2024 med The Heartbreak Tour.

Oscar Zia – hela Sveriges entertainer – intog popscenen i ung ålder och har visat upp en otrolig musikalisk bredd. Hans musik har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener. Multitalangen sitter inne på ett häpnadsväckande CV och har, utöver musiken, de senaste åren även axlat stora ärofulla programledaruppdrag.  

Under 2023 har Oscars musikkarriär stått i fokus fullt ut – han har släppt singeln ”Autopilot”, sommarsmashen ”Vem bryr sig” och den vackra “Golvet i hallen” från SVT:s program Songland. 

Nu startar en händelserik höst för Oscar. Den 1 september släppte han singeln ”Tiotusen” – en låt om exploderande känslor och om viljan att göra allt för en person, eller ge allt för en kväll. Den 6 oktober släpptes låten “Kan något fint få hända” tillsammans med Clara Klingenström och idag det efterlängtade albumet Heartbreakmiljonär. Nu står det även klart att han beger sig ut på vårturné med The Heartbreak Tour.  

–  Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.   

Turnéplan 

14/3 – Uppsala, Katalin 

15/3 – Stockholm, Kollektivet Livet 

20/3 – Göteborg, Pustervik 

21/3 – Jönköping, Hush Hush Club 

22/3 – Malmö, Kuben Malmö Live 

23/3 – Tranås, Plan B 

Om Oscar Zia

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang publiken sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program. Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster. Hans låtar har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener.

Under våren 2023 var Oscar Zia en av deltagarna i SVT:s program Songland, där han släppte den fantastiska låten “Golvet i hallen”. Han är även aktuell med nya singeln “Vem bryr sig” som skriven av Oscar själv, Adéle Cechal, Myra Granberg, Carl Wikström Ask. Nu jobbar han för fullt med att färdigställa sitt efterlängtade andra album som släpps i slutet av september.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Oscar. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Oscar

Zia

Booking Form All Things Live

Boka Oscar Zia

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2