Skip to content
Newkid

Musik

Om Newkid

Kritikerrosade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar (Årets artist, Årets pop), en P3-guldnominering (Årets låt) och en katalog med över 450 miljoner streams – Newkid har ett par makalösa år bakom sig.

I mars 2021 släpptes den platinasäljande singeln ”Aldrig haft Något annat val” följt av ”Ingen luft mellan oss” som Newkid skrev tillsammans med den hyllade artisten Ana Diaz. I början av 2022 släppte Newkid sitt fjärde album Vi, albumet debuterade som etta på den svenska albumlistorna och höll förstaplatsen i 5 veckor. I september samma år gjorde han sin första arenashow ”För alla gånger vi inte kunde samlas” på Avicii Arena som var en del av en 34-dagars nationell turné.

Newkid har tidigare arbetat med några av Skandinaviens största namn inom musik som Molly Sandén, Unge Ferarri och Estraden för att nämna några. Han är just nu i studion och jobbar på sitt kommande album som är planerat att släppas 2024, med den första singeln planerad att släppas tidigt under våren.

Newkid

Newkid

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Newkid. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Newkid

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2