Skip to content
Magnus Carlson

Musik

Kommande konserter

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds åker ut på sommarturné 2024

Efter den stora framgången med albumet “Brunnsvik Sounds” och den hyllade höstturnén förra året står det nu klart att Magnus Carlson inviger livesommaren 2024 med en storslagen turné!

Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren.

I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.

–  Förra turnén blev oerhört lyckad! Bra musik och väldigt roligt umgänge! Det var så roligt så vi bestämde omgående att spela in ett album till. Det blir funky och soulig country på svenska – perfekt för sommarkonserter utomhus. Svängigt, glädjerikt och tänkvärt på samma gång. Det kommer bli superbra, hälsar Magnus Carlson.

Om Magnus Carlson

Magnus Carlson, född 3 augusti 1968 i Stockholm, är en svensk sångare och låtskrivare känd för den magiska rösten i gruppen Weeping Willows. Förutom att ha gett ut många album med Weeping Willows har Magnus själv gett ut ett flertal soloskivor – både på svenska och engelska inom olika genrer som soul, pop och jazz.

Magnus Carlson gjorde succé med “Den långa vägen hem” år 2017 – albumet rosades i media och gick rakt in på topplistans förstaplats. Under 2023 har Magnus varit ute på Sverigeturné med Jesper Lindell och hand band och gett publiken både gammalt och nytt, soul och country, Memphis och Dalarna. Nu är han aktuell med det nya albumet “Brunnsvik Sounds”.

Magnus Carlson

Magnus Carlson

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Magnus Carlson. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Magnus Carlson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2