Johanna Nordström

Komiker

Talare

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”.

Hösten 2019 gjorde Johanna debut i TV4s “Parlamentet” och som förkomiker åt Messiah Hallberg på hans turné “Scener ur ett äktenskap”. Hon figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”.

Johanna driver tillsammans med Edvin Törnblom en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka.

År 2021 åker Johanna ut på sin slutsålda standupturné “Ring polisen” som avslutar på en utsåld Avicii arena i januari 2022.

Föreläsningar av Johanna

Hur når vi ut politiskt till unga?

Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej.
Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga?
Och hur når man unga bäst?
Fråga Johanna!

Hur lyckas du med sociala medier?

På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000.
Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Booking Form All Things Live

Boka Johanna Nordström

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2