Skip to content
Johanna Nordström

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Skådespelare

Talare

Om Johanna Nordström

År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”.

Johanna figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”.

Johanna driver tillsammans med Edvin Törnblom en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka.

Johannas första soloturné “Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii arena i maj 2022.

Johanna kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Föreläsningar av Johanna

Hur når vi ut politiskt till unga?

Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej. Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga? Och hur når man unga bäst? Fråga Johanna!

Hur lyckas du med sociala medier?

På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000. Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Booking Form All Things Live

Boka Johanna Nordström

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2