Skip to content
Isak Jansson
Isak Jansson

Komiker

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Inga evenemang

Om Isak Jansson

Isak har sedan många år tillbaka varit ett välkänt namn i komiker-Sverige. När han inte själv har stått på scen och levererat prisvinnande standupmaterial så har han figurerat i flera andra humorsammanhang. Bland annat har han varit redaktör för Inte OK på TV3, manusförfattare på Robins och redaktör för Radiostyrd.

2020 blev Isak utsedd till ”Årets manliga komiker” på standupgalan.

Som komiker har Isak inte bara uppträtt live, utan du kan även ha sett honom i TV-format så som Släng dig i Brunnen på SVT eller Comedy Confessions på Comedy Central.

Genom åren har Isak producerat flera shower som han turnerat med genom landet. ”Filosofi för sinnesslöa” (2011), ”Allt är Floristernas Fel” (2013), ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)” (2016), ”Quick – en humorshow” (2018).

Isak drev den mycket populära podcasten Rollspelsklubben som var en av de mest lyssnade i Sverige och blev nominerad till Årets media på Svenska standup-galan. Rollspelsklubben sattes därefter upp live och blev en enorm succé. Tidigare drev han podcasten Dumma idéer.

Ljudformat är något Isak är van vid. Förutom sina egna podcasts så har Isak bland annat suttit med i Tankesmedjan 2017-2018 men också skådespelat och skrivit manus för Radio Dalälven på SR och Nyheterna 2033 (inslag för Carpe F**ing Diem) i P3.

Isak har uppenbarligen många strängar på sin lyra men det som utmärker honom mest är Isaks unika förmåga att anpassa sin humor efter sin publik.

Isak kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, manusskribent.

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Isak Jansson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2