Skip to content
Hogland

Musik

Om Hogland 

Hogland, den svenska DJ:n och musikproducenten, har under de senaste åren etablerat sig som en framstående artist med global genomslagskraft.

Hans musik har inte bara tagit honom till stora scener i Sverige och USA utan även positionerat honom som en artist med betydande närvaro på den internationella musikscenen.

Artistens låt ”Letting Go”, en platina-singel med över 58 miljoner streams, banade vägen framåt med stöd från den norska världsartisten Kygo, vilket ledde till spelningar före Kygos framträdanden både i Sverige och USA. Med sitt unika ljud och melodier har Hogland nu över 230 miljoner streams på Spotify, och han förblir en respekterad artist som fortsätter att sätta sin prägel på den globala musikmarknaden.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Hogland. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Hogland

Spotify

Booking Form All Things Live

Boka Hogland

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2