Skip to content
Hammerfall
Hammerfall

Musik

Inställt – HammerFall till Göteborg och Stockholm den 27 & 28 mars

På grund Covid-19 och beslutet om -förbud mot allmänna sammankomster med fler än 500 personer- som sedermera blev 50 personer var vi tvungna att flytta fram Hammerfalls turné och de spelningar som skulle genomförts i Sverige & Danmark i mars.Förhoppningen var att hitta nya datum inom kort, men på grund av de extraordinära omständigheterna i Europa och resten av världen, så har vi ännu inte lyckats hitta en lösning. Därför har vi tagit ett beslut att återlösa köpta biljetter.
Så här ser återköpsproceduren ut:

AXS (Sthlm):Biljetter köpta via AXS och AXS call center återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. För biljetter köpt via biljettkassan maila info@stockholmlive.com för vidare info kring återköp.

Eventim (Gbg):Biljetterna återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. Med anledning av situationen med Corona-viruset är behandlingstiden mycket längre än normalt, det kan ta upp till 6-8 veckor innan du ser pengarna på ditt konto.Vi ber därför om ert tålamod och inväntar återbetalning under beräknad behandlingstid.

Booking Form All Things Live

Boka Hammerfall

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2