Filip Dikmen

Komiker

Talare

Filip är den juridikstuderande humoristen som med en enorm följarskara har tagit sociala medie-världen med storm. Han engagerar, bildar, underhåller och ger framförallt allt av sig själv i sina kanaler och till sina följare. Filips unika kombination av just humor och seriositet har blivit hans stora nyckel till framgång.

Filip har programlett flertalet liveevenemang och tv-program. Hans populära karaktär Suleyman har dessutom haft en egen serie på SVT. Förutom flertalet priser, bl.a. som ”Årets Instagram” på branschgalan Guldtuben så ligger Filip även år efter år som toppnamn på medieakademiens lista Maktbarometern, som en av Sveriges mäktigaste personer på sociala medier idag.

Idag är Filip mycket mer än bara en populär ikon på sociala medier som multitalang på flera områden. 2019 släppte han sin första låt ”Soga min fack” och 2020 lanserades Filips podcast ”Bakom micken med Filip Dikmen” för Spotify som just nu är inne på sin andra säsong.

2021 var Filip en av programledarna för Big Brother och figurerar också frekvent i olika humorprogram på olika kanaler (senast i “Är du helt hundra?” på SVT).

Filip är en entreprenör utan dess like som hela tiden pushar sitt varumärke brett framåt.

Booking Form All Things Live

Boka Filip Dikmen

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2