Skip to content
Filip Dikmen

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Inga evenemang

Om Filip Dikmen

Han engagerar, bildar, underhåller och ger framförallt allt av sig själv i sina kanaler och till sina följare. Filips unika kombination av just humor och seriositet har blivit hans stora nyckel till framgång.

Filip har programlett flertalet liveevenemang och tv-program. Hans populära karaktär Suleyman har dessutom haft en egen serie på SVT. Förutom flertalet priser, bl.a. som ”Årets Instagram” på branschgalan Guldtuben så ligger Filip även år efter år som toppnamn på medieakademiens lista Maktbarometern, som en av Sveriges mäktigaste personer på sociala medier.

Filip är mycket mer än bara en populär ikon på sociala medier – han är en multitalang på flera områden. 2019 släppte han sin första låt ”Soga min fack” och 2022 lanserades Filips podcast ”Bete Dej” på Spotify.

Filip har varit programledare för Big Brother, skådespelat i ”Flykten till Östermalm”, medverkat i Lets Dance och SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar”. Han figurerar också frekvent som medverkande eller i diverse humorprogram på olika kanaler.

Filip kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Filip Dikmen

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2