Skip to content
Eric Gadd

Musik

Inga evenemang

Om Eric Gadd

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Hösten 2022 är han aktuell med albumet ”Vykort från 2000-talet” – där åtta aldrig tidigare utgivna låtar och fem låtar från hans tidigare album får glänsa tillsammans. I februari 2023 kommer han till Nalen i Stockholm och Storan i Göteborg för releasegig.

Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd hittat hem i ett gastronomiskt intresse. Han har de senaste åren vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och arbetar på en kokbok tillsammans med Erik Videgård.

Eric Gadd

Eric Gadd

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Eric Gadd. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Eric Gadd

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2